Stoelmassage voor bedrijven vermindert stress op de werkplek

Een stoelmassage voor bedrijven vermindert stress en spanningsklachten bij werknemers. Ook is er met deze massage voordeel te behalen op het gebied van ziekteverzuim vermindering. Het is dan ook niet zo vreemd dat steeds meer werkgevers kiezen voor stoelmassage voor bedrijven. Deze toegankelijke manier van masseren kan uitgevoerd worden op locatie en onder werktijd. Er hoeft dus geen extra tijd vrijgemaakt te worden in de toch al vaak overvolle agenda’s. Stoelmassage voor bedrijven stimuleert de productie op de werkvloer. Werknemers voelen zich meer ontspannen, energieker en vitaler. Daardoor gaat niet alleen het ziekteverzuim naar beneden, maar zijn werknemers gedurende de dag ook veel productiever. Een stoelmassage voor bedrijven wordt verzorgd door een speciaal daarvoor opgeleide masseur. Er wordt gebruik gemaakt van diverse massagetechnieken. Tijdens de stoelmassage kunnen lichaamsdelen zoals handen, rug, schouders en nek effectief behandeld worden.

Stoelmassage voor bedrijven

Het effect van stoelmassage voor bedrijven

Werknemers hebben steeds meer te maken met het uitvallen van werknemers door toedoen van een te hoge werkdruk. Spannings- en stressklachten staan centraal in dit ziekteverzuim. Ook spier en gewrichtsklachten door het langdurig maken van eenzelfde beweging is vaak een reden van afwezigheid. Dit komt vooral voor bij werknemers die veel met de muis en de computer werken. Met een stoelmassage voor bedrijven kan dit voorkomen worden. Een werkgever kan de masseur inhuren en op locatie laten komen. De frequentie van de massages wordt vaak zelf bepaald. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het aantal werknemers binnen een bedrijf. Stoelmassages dragen effectief bij aan zowel de geestelijke als fysieke gezondheid van werknemers. Zij voelen zich na een ontspannende behandeling vitaler en energieker wat zich uit in meer productiviteit. De werkgever kan op zijn beurt profiteren van minder uitval door ziekte, overspannen werknemers of een burn-out.

 

Stoelmassage voor bedrijven op locatie

Een stoelmassage voor bedrijven wordt op locatie uitgevoerd. Dit kan een kleine ruimte zijn binnen de onderneming. De masseur zorgt ervoor dat hij de beschikking heeft over een speciaal ontworpen massagestoel waarin de werknemer plaatsneemt. Het ontdoen van kleding is niet nodig. Dat maakt stoelmassage voor bedrijven toegankelijk en laagdrempelig voor vrijwel elke werknemer. De masseur zal met de werknemer bespreken welke klachten hij of zij ervaart. Daarna volgt er een inspannende en ontspannende stoelmassage. Deze kunnen afhankelijk van wat overeengekomen is, tot 20 minuten duren. Veel voorkomende pijnklachten bevinden zich vaak in de handen, de pols, nek, schouders en rug. Aan de hand van drukpuntmassage worden deze klachten effectief verlicht. De energiebanen in het lichaam worden op deze manier vrijgemaakt waardoor de productiviteit op de werkvloer toeneemt.