Scooter spuiten

Scooter spuiten

 

 

Behalve dat je een auto in de autospuiterij een nieuwe kleur kunt geven, kun je ook je scooter laten spuiten. Op die manier geef jij je scooter een geheel nieuwe uitstraling en hoef jij dus geen nieuwe te kopen. Dat bespaart je toch weer geld, al laat je het scooter spuiten uiteraard wel over aan de echte professional. Ga daar niet zelf mee aan de slag.

Geef je scooter een tweede leven

Je hebt een witte scooter maar wat zou je graag een zwarte scooter met vlammen willen. Primair zou je denken dat er dan niets anders opzit dan de aanschaf van een nieuwe scooter, niets is echter minder waar. Door je scooter te laten spuiten, geef jij de scooter als het ware een tweede leven en bespaar jij de kosten die je maakt als je een nieuwe scooter aanschaft. Over een win-win situatie gesproken. En mensen die je scooter zien nadat ie gespoten is zullen denken dat je daadwerkelijk een nieuwe scooter gekocht hebt.

 

Zwart met vlammen

De specialistische spuiter draait de hand niet om voor scooter spuiten zoals hij in staat is alle motorvoertuigen van een nieuwe kleur te voorzien. De professionals in de spuiterij hebben een enorme dosis ervaring in scooter spuiten en weten precies hoe ze het gewenste resultaat kunnen boeken. Over dat resultaat spreek je vooraf met de spuiter uiteraard. Je legt uit- desnoods met een tekening- hoe je het voor je ziet. De vakman zal vervolgens zijn visie geven en gaat vervolgens aan de slag. De spuiters zijn gekwalificeerd en gebruiken alleen de beste producten om jouw scooter zwart met vlammen te maken. Je weet niet wat je ziet als je nadien het strakke spuitwerk terugziet. Niet van nieuw te onderscheiden. Je zou bijna zelf gaan denken dat je een nieuwe scooter hebt.

 

De kosten

Ga niet zelf je scooter spuiten. Heel veel mensen denken dit wel te kunnen maar slagen er in de praktijk niet eens in om een stofvrije omgeving te creëren om te kunnen spuiten. Bovendien zul je als je zelf je scooter gaat spuiten altijd te maken krijgen met afwijkingen simpelweg omdat je te weinig weet van de wijze waarop je te werk moet gaan. Het resultaat? Niet die mooie scooter die je voor ogen had, maar eerder een scooter die er minder uitziet dan voor je werkzaamheden het geval was. Je scooter laten spuiten is dus in alle gevallen een veel beter idee. Vooraf weet je wat het gaat kosten, dus ook daar kan nadien geen enkel misverstand over bestaan.