Een Hindoestaanse cateraar nodig

Hindoestaanse cateraar

 

Na jaren gewacht te hebben kwam het moment dat ik mijn toenmalige vriendin ten huwelijk kon vragen. Ik had toestemming van haar vader en had het tot in de puntjes gepland. Toen ik mijn toenmalige vriendin ten huwelijk vroeg zei ze volmondig ja. Nadat ik het jawoord had gekregen kon de organisatie echt beginnen. Aangezien mijn verloofde hindoestaans is en er erg veel hindoestaanse gasten zouden komen, besloot ik om een hindoestaanse cateraar in te huren. Echter had ik geen idee waar ik een hindoestaanse cateraar kon vinden. Ik besloot dit dan ook volledig zelf uit te zoeken.

De zoektocht naar een hindoestaanse cateraar

Toen ik samen met mijn verloofde had besloten om gebruik te gaan maken van een hindoestaanse uiteraard ben ik direct gaan zoeken. Ik heb heel het internet afgezocht en wist uiteindelijk een hindoestaanse cateraar te vinden die gespecialiseerd is in bruiloften. Ik heb toen alles met hem doorgenomen en hij heeft hier een prijsopgave voor gemaakt. In deze prijsopgave kon ik me wel vinden en ik besloot dit plan dan ook voort te zetten. Omdat ik deze hindoestaanse cateraar had geregeld was ik erg benieuwd naar wat mijn schoonfamilie hiervan zou vinden. Echter had ik er wel erg veel vertrouwen in.

De bruiloft met de hindoestaanse cateraar

Op de dag van onze bruiloft waren mijn verloofde en ik erg zenuwachtig. Dit was voor ons beiden ons eerste huwelijk. Gelukkig hadden we erg veel hulp gekregen van onze familie en vrienden. Dit zorgde er dan ook voor dat onze bruiloft tot in de puntjes was geregeld. Op onze bruiloft kwamen zo’n zestig gasten waarvan er zeker wel dertig hindoestaans waren. Het regelen van een hindoestaanse cateraar was dus een goed idee geweest. Het eten van de hindoestaanse cateraar was echt superlekker. We kregen hier dan ook veel complimenten over van mijn schoonfamilie. Naast dat de hindoestaanse cateraar goed werk had geleverd, hebben mijn verloofde en ik een geweldige bruiloft gehad. Ik kan mijn toenmalige verloofde tegenwoordig met trots mijn vrouw noemen. Na de bruiloft zijn we dan ook direct begonnen met het proberen te krijgen van een kindje. Ongeveer een jaar geleden was het raak en werd mijn vrouw zwanger. Vandaag de dag spenderen we erg veel tijd aan het verzorgen van de kleine. Hier genieten we beiden van.

Sluit Menu