De leukste auto styling tips

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Auto

Auto styling

 

Door gebruik te maken van auto styling kan je het uiterlijk van je auto veranderen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Het leuke hieraan is dat je je auto volledig aan je smaak kunt aanpassen. Geen idee hoe je eraan moet beginnen en hoe je je auto moet laten stylen? Hieronder geef ik je een aantal leuke ideeën!

 

Geef je auto een (subtiele) facelift

Je auto stylen hoeft niet altijd drastisch te zijn. Zelfs door kleine aanpassingen te maken, merk je soms al een wereld van verschil. Zo kan je je auto pimpen met spatbord verbreders, motorkap roosters, bumperlippen, windsplitter of zelfs gewoon tunningstickers.

 

Volledige styling door brede bumpers te gebruiken

Als je je auto echt een sportieve uitstraling wilt geven, dan kan je ervoor kiezen om bredere bumpers te laten plaatsen. Er zijn verschillende soorten bumpers waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van je smaak. Zorg er wel voor dat je altijd kiest voor kwaliteit. Anders kan dit bij een lichte botsing al negatieve gevolgen hebben.

 

Hoe je van een stoere look? Kies dan voor een bullbar of pushbar

De voorkant van je auto is kwetsbaar, daarom is het belangrijk dat je die optimaal beschermt. Dit kan je doen door gebruik te maken van een bullbar of pushbar. Buiten een beschermende werking, zorgt zo’n bar ook voor een stoere en opvallende look.

Voor de sportievelingen: ga voor cupwings en bumperlippen

Met cupwings op je voorbumper geef je je auto de uitstraling van een racewagen, zonder de hoge prijs te betalen. Je kunt ze bovendien makkelijk zelf met een schroef onder de bumper monteren. Bumperlippen geven je auto bovendien een betere stroomlijn.

 

Een nog sportievere uitstraling door spoilers

Een andere manier om je auto een sportieve uitstraling te geven, is door het gebruiken van spoilers. Deze kan je plaatsen op je motorkap, achterklep of kofferbak. Er zijn verschillende soorten waaruit je kunt kiezen. De meest populaire is de dynamische achterspoiler. Deze kan je in- en uitklappen wanneer het jou goed uitkomt. Een goed alternatief is de achtervleugel. Het verschil met een spoiler, is dat vleugels hoger zijn én dus nog opvallender!

 

Maak het jezelf makkelijk en kies voor een bodykit

Als je graag je auto een nieuwe look wilt geven, dan kan je ook kiezen voor een bodykit. Dat is een pakket aan stylingtools voor je auto die ervoor zorgen dat je auto een stoere uitstraling krijgt. Er zijn verschillende bodykits waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van je smaak. Een bodykit bestaat uit: een voorbumper tuning, sideskirts, deurverbredingsset, vier wielkastverbreders, een achterbumper, racegaas en montagemateriaal.