Boekhouder Heemskerk nodig

Boekhouder Heemskerk

 

 

 Jarenlang heb ik vast in dienst gewerkt, echter is er zo veel werk in mijn vak dat ik een tijd terug besloot om als zelfstandige te gaan werken. Het klopt dat je dan inderdaad meer geld verdiend, maar er komt toch ook wel een hoop extra werk bij kijken. Zo had ik van tevoren nooit verwacht dat de boekhouding zo ingewikkeld zou zijn. Echter kon ik het niet meer terugdraaien en er beter maar het beste van maken. Ik besloot dan ook op zoek te gaan naar een boekhouder in Heemskerk. Dit zodat de boekhouder uit Heemskerk mijn boekhouding kon doen en daarnaast uitleg zou geven over hoe ik er zelf beter in zou worden. Na hier even over nagedacht te hebben, besloot ik om mijn zoektocht te starten.

 

De zoektocht naar een boekhouder in Heemskerk

Ik had dus voor mezelf besloten dat ik best een gedeelte van mijn omzet wilde besteden aan de kosten van een boekhouder. Ik had van tevoren dan ook bedacht dat het me uiteindelijk misschien wel geld zou besparen. Even terugkomend op mijn verhaal, ik ben toen zelf gaan zoeken naar een boekhouder in Heemskerk. Er waren er dan ook best veel, maar helaas kon ik niet zo snel iemand vinden die mij voor een fatsoenlijk tarief wilde helpen. Na erg lang onderzoek gedaan te hebben, kwam ik uit bij een zelfstandige boekhouder uit Heemskerk. Ik heb contact met deze boekhouder opgenomen en niet lang hierna hadden we onze eerste afspraak. In deze afspraak vertelden we beiden wat van verwachtingen we hadden en heeft hij zijn tarief gegeven. Met dit tarief kon ik wel vrede heb en ik besloot dan ook om samen te gaan werken met deze zelfstandige boekhouder uit Heemskerk.

 

De samenwerking

Vrijwel direct na ons gesprek is de boekhouder uit Heemskerk begonnen met het op orde stellen van mijn boekhouding. Nadat hij dit voor mij had gedaan hebben we een gesprek gehad over hoe ik dit voortaan beter kon doen. Dit gesprek was voor mij dan ook enorm leerzaam. Eigenlijk is de samenwerking sindsdien echt super goed en laat ik mijn boekhouding nog steeds door hem doen. Dit omdat ik erg veel vertrouwen heb in deze boekhouder en ik graag gebruik maak van zijn service. Ook geeft het mij erg veel rust dat ik nadat ik heb gewerkt me niet ook nog druk hoef te maken over de boekhouding

Sluit Menu